Motor

OBOS samarbeider med Zipcar

435.000 OBOS-medlemmer kan registrere seg for Zipcar-medlemskap, noe som gir umiddelbar tilgang til selskapets bildelingstjeneste.

Foto: Avis Budget

Foto: Avis Budget

Artikkel av: Øystein Byberg
6. november 2018 - 11.59

Zipcar, verdens ledende bildelingsnettverk, kunngjorde i dag lanseringen av sin bildelingstjeneste i Oslo, i samarbeid med OBOS, Norges største boligbyggelag og boligforvalter.

Dette betyr at alle 435.000 OBOS-medlemmer kan registrere seg for Zipcar-medlemskap, noe som gir umiddelbar tilgang til Zipcars bildelingstjeneste i regionen, fremgår det av en melding fra Avis Budget, som står bak Zipcar.

Bildeling er ifølge meldingen en ideell løsning for mange OBOS-beboere, da det gir fordel og fleksibilitet å få tilgang til bil uten behovet for permanent parkeringsplass.

- Vi er glade for å samarbeide med OBOS og å kunne tilby deres beboere tilgang til Zipcar, vår bildelingstjeneste, samt å hjelpe byen med å nå sine transportmål. Dette er vår andre lansering i Norden, og vi gleder oss til å ønske nye medlemmer i Oslo velkommen til vårt globale nettverk av over en million medlemmer, sier Avis Budget-topp Mark Servodidio.

 - Det er spennende å få jobbe med Zipcar i Norge, slik at våre beboere kan nyte fordelene ved å ha tilgang på bil uten det ekstra styret og kostnadene som følger med et eierskap, enten det er for et par timer eller noen dager. I fjor innførte vi en bildelingsløsning til våre medlemmer og kunder, men Zipcar leverer en enda bedre og enklere løsning med gode medlemspriser, sier Daniel Kjørberg Siraj, administrerende direktør i OBOS.

Zipcar opererer i byområder og universitetsområder i over 500 byer og tettsteder i hele Østerrike, Belgia, Canada, Costa Rica, Frankrike, Island, Norge, Spania, Taiwan, Japan, Tyrkia, Storbritannia og USA.