Motor

Prisene vil kanskje overraske?

Tesla kan levere Model 3 før sommeren

Bestiller du Teslas Model 3 før 1. januar får du den helt sikkert før sommeren.

Foto: Øystein Byberg / Hegnar.no

Foto: Øystein Byberg / Hegnar.no

Artikkel av:  Redaksjonen
5. desember 2018 - 11.26

I løpet av de neste ukene kan man bestille den såkalte Long Range med Dual-Motor til 464.020 kroner, inklusive vrakpant og dokumentavgift, skriver Elbil24.

Toppmodellen, Performance-utgaven til 555.320 kroner inklusive vrakpant og dokumentavgift, vil også kunne leveres før sommeren. Rekkevidden på denne er 530 km etter WLTP-standarden.

Performance leveres med 20-toms hjul som standard, har karbonspoiler bak, og aluminiumspedaler. Begge leveres med Premium interiør og med sort eksteriørfarge farge som standard.

Informasjonssjef i Tesla, Even Sandvoll Roland, forteller til Elbil24 at absolutt alle som bestiller en av disse to versjonene vil få bilen sin innen første halvår 2019 – uavhengig av om man har en reservasjon fra før eller ei.

De første bilene vil rulle inn over grensen i begynnelsen av februar, og de med reservasjon vil få biler først, basert på reservasjonsdato, leveringssted og utstyrsvalg.

De som enda ikke har reservert vil også få muligheten til å bestille en av disse to utgavene, og være blant de som får i løpet av første halvår, skriver Elbil24.