Motor

Her er nye Mercedes-Benz GLC Coupé

Valget for de som vil skille seg ut

Nye Mercedes-Benz GLC Coupe

Nye Mercedes-Benz GLC Coupe

Artikkel av: Rune Tryti
20. mars 2019 - 13.29
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Få uker etter avdukingen av oppgraderte GLC SUV, kommer nå alternativet for de som vil skille seg ut. Mercedes-Benz GLC Coupé beholder den elegante linjeføringen, men får nye effektive motorer, infotainment-systemet MBUX og avanserte selvkjørende egenskaper, skriver Mercedes-Benz i en pressemelding.

- Sammen med SUV-varianten har GLC Coupé vært en modellene som har truffet best i det norske markedet. Kombinasjonen av fremkommelighet og sportlig design har hatt en bred appell og med et nytt motorprogram på plass er jeg overbevist om at trenden opprettholdes, sier Kjetil Myhre, direktør i Mercedes-Benz personbil hos Bertel O. Steen.

GLC Coupé blir tilgjengelig med de nyeste firesylindrede bensin- og dieselmotorene fra Mercedes-Benz. Disse bidrar til økt effekt og betydelig lavere drivstofforbruk enn dagens motorutvalg, heter det i meldingen.

Alle modellene får 4Matic firehjulsdrift som standard og blir tilgjengelig med det 100 prosent justerbare luftfjæringssystemet Dynamic Body Controll som tilvalg.