An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Bussmeklingen fortsetter på overtid

Fristen for å komme til enighet i bussoppgjøret har gått ut. Partene forhandler på overtid i et forsøk på å unngå at 1.500 bussjåfører går ut i strek torsdag morgen.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: NTB
5. mai 2016 - 06.14

– Bussmeklingen vil gå over fristen som var satt klokken 24.00, skriver Yrkestrafikkforbundet på sine  nettsider.

Bussoppgjøret omfatter de fire fagforbundene Yrkestrafikkforbundet, Norsk Transportarbeiderforbund, Fagforbundet og Jernbaneforbundet, samt de to arbeidsgiverorganisasjonene Spekter og NHO transport.

Passasjertrafikken på Oslo lufthavn og shuttletrafikken til hotellene vil stoppe opp dersom det blir streik. Også busstransport til og fra flyplassene i Bergen og Trondheim vil bli rammet.

I tillegg vil all rutekjøring i Trondheim sentrum stanse. Det samme gjelder Kystbussens rute Kristiansand – Haugesund – Stavanger – Bergen og rutene til Norgesbuss på Østlandet. Også rutene til Unibuss Ekspress vil bli rammet.

– Vi håper vi kommer til en løsning i meklingen, men er forberedt på å måtte ta en kamp om det er nødvendig, uttalte forhandlingssjef for arbeidstakerne, Linda Jæger, da meklingen for mer enn 12.000 bussjåfører startet tirsdag. (©NTB)