Næringsliv

Brynjar Melings firma begjært konkurs

Firmaet til mull Krekars advokat, Brynjar Meling, er nå begjært konkurs.

Brynjar Meling og Mulla Krekar - Foto: Scanpix

Brynjar Meling og Mulla Krekar - Foto: Scanpix

Artikkel av: Siri Knutsen Vosgraff
21. juni 2016 - 07.25
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Kemneren i Stavanger og Skatt vest har begjært advokatfirmaet til Brynjar Meling konkurs. Grunnen er uenighet om et momsfradrag, skriver Dagens Næringsliv.

Meling sier selv til avisen at kravet er innbetalt og at saken er ferdig, men rådgiver Anne Aske ved Stavanger tingrett forteller at saken ikke er trukket.

- Jeg kan bekrefte at den ikke er trukket per dags dato, men er berammet til 24. juni, sier Aske.

Meling på sin side står ved at kravet er innbetalt, og påpeker at Skatt vest kan bekrefte dette. Pressekontakt Arne Lutro i Skatt vest kan imidlertid ifølge avisen verken bekrefte eller avkrefte på grunn av taushetsplikt.

- Det er en uenighet om at det er tap her som skulle vært ført som momsfradrag som ikke har kommet med. Enkelt sagt har jeg betalt moms som jeg ikke skylder, sier Meling til DN.

Oppdatering: Kemneren i Stavanger og Skatt Vest har trukket konkursbegjæringen mot Melings advokatfirma, etter at kravet ble tilbakebetalt 21. juni.