Næringsliv

Norges beste advokater

Morten Goller. Foto: Iván Kverme.

Artikkel av: Redaksjonen
17. februar 2017 - 11.12

Advokatundersøkelsen 2017 i Finansavisen presenteres for 19. gang i år. Listene gir deg oversikten over landets beste advokater fordelt på 21 fagkategorier.

11.667 stemmepoeng fra 45 advokatfirmaer er fordelt og summert.

Siri Teigum har vunnet kategorien Konkurranserett 16 ganger, skriver Finansavisen. Det er imponerende.

I fjor var det et lyspunkt da fem kvinner toppen hver sin kategori blant talentene. I år har dessverre dette tallet sunket til tre. Men, det er flere kvinner på listene i år som har fått stemmer enn i fjor, og det er bra, selv om de ikke når helt opp.

Noen advokater sanker bare poeng i én kategori, mens andre utmerker seg innen flere fagfelt. De havner høy på den akkumulerte poenglisten. Man skulle kanskje tro det ville være vanskelig å toppe de 163 poengene Morten Goller i Wiersholm fikk i fjor. Da ble han tildelt tittelen poengkonge. Men den summen er ettertrykkelig passert i år.

Nok en gang samlet Goller flest poeng, i år totalt 192. Finansavisen kan fortelle at han også er vinner av kategorien Offentlige anskaffelser og kommer best ut i rangeringen av Bransjens mest ettertraktede og han er nummer to i heatet om å være Best allrounder.

Advokatene med flest poeng:

  1. Morten Goller, Wiersholm: 192 poeng
  2. Nils-Henrik Petterson, Glittertind: 147 poeng
  3. Christian Fredrik Michelet, Michelet & Co: 127 poeng
  4. Siri Teigum, Thommesen: 119 poeng
  5. Stig L. Bech, BA-HR: 111 poeng
  6. Knut Ro, Ro Sommersnes: 110 poeng

Alle rangeringene og listene finner du i fredagens utgave av Finansavisen.