Næringsliv

Orkla utvider

Orkla Care har kjøpt danske Reimann.

Artikkel av: Martine Holøien
19. mai 2017 - 08.37

Orkla Care har signert og gjennomført en avtale om kjøp av alle aksjene i det danske selskapet Riemann Holding A/S, går det frem av en melding fredag.

Riemann er en familieeid virksomhet med 47 ansatte, og hadde i 2016 en omsetning på 133,5 millioner danske kroner og EBITDA på 26,4 millioner danske kroner. Virksomheten har oppnådd en årlig omsetningsvekst på 8 prosent de siste årene.

Riemanns virksomhet vil bli videreført under forretningsenheten Orkla Home & Personal Care.

Selskapet konsolideres regnskapsmessig fra 1. juni 2017 og partene er blitt enige.

- Med kjøpet av Riemann kompletteres Orklas produktportefølje innen personlig pleie, og vi får tilgang til nye vekstplattformer. Oppkjøpet innebærer også potensial for synergier, sier konserndirektør og leder for Orkla Care, Stig Ebert Nilssen.