An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Finnair lanserer nye langdistanseruter

Finnair får i 2018 sin tolvte modell av det langdistanseflyet A350 og øker avgangene til de mest populære langdistansedestinasjonene.

Artikkel av: Martine Holøien
10. januar 2018 - 12.27

– Finnair er nå inne i sin største ekspanderingsfase noensinne, og vi øker kapasiteten på reiser til populære destinasjoner i Asia, sier Robert Lönnblad, sjef i Finnair Skandinavia.
 
Ruten til Osaka vil få daglige avganger, i tillegg til to ekstraavganger. Flyvningene til Hong Kong vil få ekstraavganger, og dermed totalt tolv ukentlige avganger. Finnair skal ha daglige avganger til Delhi gjennom hele vinteren, mens avgangene til Phuket vil øke til fire avganger fra 10. desember. 

– Selv om vi har fokus på å utvide tilbudet på langdistanseflyvninger, er Europa fremdeles et viktig marked. Derfor utvider vi også avgangene mellom de kortere distansene i vintersesongen, sier Lönnblad.

Fra 11. desember kan du fly to ganger i uken mellom Helsinki og Lyon. Malaga, Funchal and Tenerife får en ekstra avgang i uken, mens Roma og Gran Canaria får to ekstra i uken. Det vil også bli daglige avganger i ukedagene til Rovaniemi i Finland. Flyvningene til Malta og Antalya vil nå gå fra sommeren 2018 og frem til 9. desember, mens flyvningene til Edinburgh og Alanya-Gazipasa blir utvidet til å inkludere vinterstid. Dette blir dermed helårsdestinasjoner for Finnair.