Næringsliv

Lederskifte i Phonero

Thore Berthelsen går av etter åtte år som leder.

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
8. januar 2018 - 11.24

Gründer av Phonero Thore Berthelsen går av etter åtte år som leder av selskapet, går det frem av en pressemelding.

Avgangen har vært planlagt siden sammenslåingen av selskapene og 5. januar hadde han sin siste arbeidsdag i selskapet han var med på å etablere i 2008.

- Jeg er stolt over hva vi har fått til i Phonero. Vi har spist markedsandeler fra gigantene og blitt en seriøs utfordrer i bedriftsmarkedet, sier Berthelsen, og fortsetter:

- Etter salget til Telia går Phonero inn i en ny fase. Vi har med suksess flyttet 250.000 SIM-kort til Telias nett, og da er det et godt tidspunkt for meg å søke nye utfordringer. 

Tar over

På et allmøte mandag morgen ble Jardar Føreland Pedersen (35) presentert som ny leder av Phonero. Pedersen har vært produkt- og markedsdirektør i selskapet siden 2008, og sentral i en sterk teknologisatsing som har bidratt til at Phonero stadig har kapret nye kunder.

- Jeg kjenner selskapet og folkene veldig godt og ser fram til å ta Phonero videre. Vi skal fortsatt være en leverandør av teknologiske løsninger som ligger helt i forkant i telemarkedet. Ambisjonen er fortsatt vekst, sier Pedersen. 

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.