An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Kolonihagen-gründer frustrert av Tine

– Det er trist at en organisasjon eid av bøndene, er så sedat og tungrodd.

Foto: Finansavisen

Foto: Finansavisen

Artikkel av: Øystein Byberg
13. februar 2018 - 13.40

Jon-Frede Engdahl bygget opp Kolonihagen og solgte selskapet til Rema. Nå jobber han for å få flere meieriprodukter med økologisk melk inn i Rema-hyllene, men ifølge DN er han frustrert over at han må til Danmark for å få det til.

Tine klarer ikke å levere råvarene han trenger til sine nye matvarer.

– Vi har hatt en dialog med Tine siden i fjor sommer, men foreløpig uten resultat. Vi er utålmodige av natur. For å bygge markedet og i påvente av et samarbeid med Tine, er vi nødt til å importere fra et lite økologisk meieri i Danmark, Thise Mejeri, sier Engdahl til DN.

– Det er trist at en organisasjon eid av bøndene, er så sedat og tungrodd. Når konsekvensen blir import fra Danmark, så har ingen vunnet – i alle fall ikke de norske bøndene. Det kan virke som Tine sitter og ser på at melkeforbruket går ned hver dag og har ikke tatt bryet med å utvikle nye produkter, sier Engdahl til avisen.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.