Næringsliv

Bunnpris tapte i rettsstrid mot Coop

Dagligvarekjeden Coop har i retten fått medhold i at Bunnpris-kjeden må betale 32 millioner kroner pluss forsinkelsesrenter etter kjøp av butikker i 2015.

Foto: Erlend Aas / SCANPIX.

Foto: Erlend Aas / SCANPIX.

Artikkel av: NTB
13. juli 2018 - 11.13

Coop solgte 43 av sine butikker til Bunnpris i 2015, men uenighet om betalingen førte til at de to partene havnet i retten. Bunnpris mente det var store mangler med flere av butikkene og holdt derfor tilbake deler av betalingen.

Nå har Coop fått medhold i sitt søksmål i Oslo tingrett og Bunnpris må betale over 32,5 millioner kroner samt forsinkelsesrenter fra 2016. Bunnpris må også betale sakskostnader på over 1,8 millioner kroner, står det i dommen fra tingretten.

Bunnpris gikk også til motsøksmål, men tapte også dette.

– Vi er fornøyd med å vunnet fram med vår sak i retten. Utover det har vi ingen kommentar før vi har fått lest dommen nøyere, skriver kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop i en e-post til Nettavisen.

Det er ennå ikke kjent om dommen vil bli anket.

(©NTB)