Næringsliv

Slik bruker Ronaldo pengene sine

Ronaldo er den tredje best betalte idrettsutøveren i verden. Se hva han bruker alle pengene sine på.

Cristiano Ronaldo, Portugal. (AP Photo/Victor Caivano)

Cristiano Ronaldo, Portugal. (AP Photo/Victor Caivano)

Artikkel av: Martine Holøien
11. juli 2018 - 14.26

Ronaldo signerte onsdag en kontrakt med Juventus som er verdt 112 millioner euro, tilsvarende rundt 1.057 millioner kroner, ifølge BBC.

Han var allerede den andre beste betalte fotballspilleren i veden. Ifølge Forbes rangering av de 100 best betalte idrettsutøvere i verden tjener Ronaldo totalt 108 millioner dollar i året, eller om lag 869 millioner kroner, skriver CNBC.

Dette bruker Ronaldo pengene på:

Biler

Time rapporterer ifølge CNBC at han blant annet eier en Aston Martin DB9, en Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe og en Bentley Continental GTC.

Ifølge Bleacher Report har han biler i garasjen for totalt 4,9 millioner dollar, tilsvarende om lag 39 millioner kroner.

Hus

Ronaldo har flere hjem, blant annet en luksusvilla i Madrid til 5,4 millioner euro, altså rundt 43 millioner kroner. Han har også en leilighet i Trump Tower til 18,5 millioner dollar, 149 millioner kroner, skriver CNBC.

Veldedighet

Fotballproffen donerte ifølge nyhetsbyrået fem millioner pund, tilsvarende rundt 53 millioner kroner, i forbindelse med jordskjelvet i Nepal i 2015. Han har også hjulpet barn på flukt fra Syria. I 2017 auksjonerte han bort sin 2013 Ballon d'Or trophy for 600.000 pund, nærmere 6,5 millioner kroner, på et arrangement for Make-A-Wish Foundation.