Næringsliv

Skavlan får 140 millioner

Foto: Marit Hommedal / NTB/Scanpix.

Foto: Marit Hommedal / NTB/Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
14. september 2018 - 16.58

Fredrik Skavlan har som kjent gått fra NRK til TV2, og er i kveld tilbake på TV-ruten.

Ifølge DN måtte TV2 bla opp 90 millioner kroner for de kommende fire sesongene. I Sverige valgte Skavlan å tegne ny avtale for fire sesonger med SVT. Pris: Cirka 50 millioner kroner. Det betyr at Skavlan og produksjonsselskapet Monkberry sikrer seg 140 millioner kroner for å lage rundt 50 programmer i løpet av to år.

- I TV2 ønsker vi å satse mer på det norske og i større grad på innhold som treffer både hjerne og hjerte. Noen ganger får man en mulighet til å ta store steg i den retningen, og det føler jeg vi gjør med Skavlan, sier TV 2-sjef Olav T. Sandnes til DN.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.