An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Northug til VM - med TV 2

Northug blir TV 2s frontfigur i ski-VM og får program med Johaug.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix.

Foto: Geir Olsen / NTB scanpix.

Artikkel av: NTB
8. februar 2019 - 06.14

Petter Northug skal utgjøre en sentral del av TV 2s VM-dekning. Sammen med Therese Johaug skal han også utfordre svenske skistjerner i nytt TV-program.

– Nok en gang klarer jeg ikke å holde meg unna, så jeg skal ned til VM, ja. Vel å merke for TV 2 denne gangen. Jeg liker at det er litt drama, så jeg håper selvsagt vi får en del av det i skisporene i Seefeld. Jeg gleder meg masse til dette, sier Northug i en pressemelding.

Northug skal sammen med Marius Skjelbæk, Siri Avlesen-Østli og Ida Moseng sende direkte fra et mobilt studio i Seefeld under hele mesterskapet.

– Selvsagt skal Petter Northug til VM på ski i Seefeld. TV 2s skal levere sportssendinger som samler og underholder det norske folk, og få har vel fått fram smilet på oss nordmenn som Petter, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2.

Under torsdagens innspill av «Senkveld» ble det avslørt at den abdiserte skikongen og Therese Johaug skal utfordre svenske skistjerner til duell i det nye underholdningsprogrammet «Landskampen». Opptakene starter i april og vil senere sendes på TV 2.

– Jeg ser virkelig fram til en siste mulighet til å knuse svenskene! Sammen med Therese og flere andre skal jeg forhåpentligvis sørge for at norske tv-seere får mer å juble for, avslutter Northug.

(©NTB)