Politikk

- Jeg kunne sparket alle

Trump sier han kunne sparket alle i Russland-etterforskningen.

Donald Trump. Foto: AP Photo/ Evan Vucci

Donald Trump. Foto: AP Photo/ Evan Vucci

Artikkel av: NTB
19. april 2019 - 07.56

USAs president Donald Trump reagerer på avsløringen om at han ville sparke spesialetterforsker Robert Mueller. Jeg kunne sparket alle om jeg ville, sier Trump.

– Jeg hadde retten til å stanse heksejakten om jeg ville. Jeg kunne sparket alle, inkludert Mueller, om jeg ville, men jeg valgte å ikke gjøre det. Jeg hadde RETTEN til å bruke mine privilegier som president. Det gjorde jeg ikke! skriver Trump på Twitter.

Trump ba i juni 2017 sjefadvokat Don McGahn i Det hvite hus om å be den fungerende justisministeren om å fjerne spesialetterforsker Robert Mueller på grunn av interessekonflikt, viser den nylig offentliggjorte Mueller-rapporten.

Les hele rapporten

(©NTB)