Reise

Dette er vinterens mest populære reisemål

Nærmere 340 000 nordmenn kommer til å reise på en pakketur i løpet av vinteren, og det er Gran Canaria og Tenerife som ligger an til å bli årets mest populære reisemål. Det viser beregninger fra Ving.

Artikkel av: Helene Kleppe
30. september 2016 - 14.12

- Det er ingen overraskelse at det er Gran Canaria som er vinterens aller mest populære reisemål. I underkant av 200 000 nordmenn kommer til å feriere der denne vinteren. I tillegg kommer alle dem som velger å reise til ferieøya med rutefly, forteller kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving. 

Hun er ikke overrasket over at nettopp dette reisemålet er så etterspurt.

- Gran Canaria har noe for absolutt alle! Her finner du et reisemål og hotell som passer de aller fleste behov og lommebøker, fortsetter hun.

I følge kommunikasjonsdirektøren kommer Tenerife på en andreplass over vinterens mest etterspurte reisemål. 66 000 nordmenn skal pakketur hit med en feriearrangør i løpet av vinterhalvåret. Deretter følger Lanzarote, Fuerteventura og Thailand.