Reise

Dette er de beste hotellene i 2017

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: Karen Thue
20. september 2017 - 10.27

Hvert år kårer reisemagasinet Travel+Leisure de aller beste hotellene i verden. Det er leserne som stemmer frem de hundre beste, står det på nettsiden.

I år er det et hotell i Indonesia som går av med førsteplassen. Nihi Sumba Island er det beste hotellet å bo på i 2017, slår leserne fast. 

- Dette er toppen av eventyr, luksus og avslapping, sier en fan. 

Nihi er et surfe-paradis og egner seg godt for dem som er glad i store bølger. Men du kan også dra på fiske, besøke tradisjonelle landsbyer, gå på fottur til vakre fossefall, eller kose deg på stranden. 

De store villaene ved stranden er bygget av utelukkende organiske materialer, blant annet stein og tre, og er store nok til å romme hele familien.

- Menneskene på Sumba er så varme og vakre. De vil for alltid bli i vår sjel og våre hjerter, skriver en familie. 

Nummer to på listen er The Brando, et hotell i Fransk Polynesia. Det er et luksushotell på den vesle øya Tetiaroa, som ligger midt i havgapet. "Dette er øya du drømte om da du var liten", skriver hotellet på sine nettsider. Omkranset av hvite strender og azurblått hav, er dette helt klart en perle av et hotell. 

Tredjeplassen på listen går til Lodge & Spa at Brush Creek Ranch, i Saratoga. Saratoga ligger i delstaten Wyoming i USA. Her får du den tradisjonelle ranch-opplevelsen med heste-ridning, fisking og alt annet naturen har å tilby.

Nummer fire er Lodge at Kauri Cliffs i New Zealand, et perfekt sted for dem som ønsker en rolig golf-ferie, kombinert med idyllisk strandliv. Femteplassen går til Gibb's Farm i Tanzania, som har fokus på avslapping, velvære og naturopplevelser. Cond´Nast har tidligere kåret hotellet til det nest beste i hele Afrika.

Her kan du se hele listen over de 100 beste hotellene.