Reise

Kliner til og bestiller 40 nye Dreamlinere

Dreamliner. Foto: Emirates.

Dreamliner. Foto: Emirates.

Artikkel av: Stian Jacobsen
14. november 2017 - 10.30
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Flyselskapet Emirates har bestilt 40 Boeing 787-10 Dreamlinere til en verdi av 15,1 milliarder dollar.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreleder og administrerende direktør for Emirates Group og Emirates Airline, signerte avtalen med Boeing Commercial Airplanes president og administrerende direktør, Kevin McAllister, under åpningsdagen av Dubai Airshow 2017.

- Emirates’ bestilling i dag vil bli levert fra 2022 og godt inn på 2030-tallet. Noen av disse vil benyttes til utskiftninger for å sikre at vi har en ung og effektiv flåte, andre vil styrke vår fremtidige nettverksvekst. Vi ser 787-modellen som et fint tilskudd til vår 777 og A380-flåte, for å gi oss økt fleksibilitet til forhold til å betjene en større bredde av destinasjoner i tråd med utvikling av vårt globale nettverk, sier Sheikh Ahmed i en melding.

Emirates’ avtale inkluderer konverteringsrettigheter for å bytte til 787-9. Noen av Emirates’ Dreamlinere vil bli levert med en blanding av to- og trekabinskonfigurasjon, med et setepotensiale på mellom 240 og 330 passasjerer. Disse flyene vil bli levert i faser fra 2022 og fremover.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.