Reise

Widerøe med fem nye utenlandsruter

Widerø øker flytilbudet med over 180.000 flyseter i 2018. 

Artikkel av: John Inge Seljehaug
14. desember 2017 - 13.57

-Allerede i april neste år skriver vi luftfartshistorie, når våre nye, 114-seters, miljøvennlige jetfly tar av fra Bergen til Tromsø og Bodø. Disse supermoderne E190-E2 vil også settes inn på de nye utenlandsrutene til Hamburg og München, som åpner 13. og 14. august, forteller administrerende direktør Stein Nilsen i Widerøe.

Samtidig økes antall innenlandsavganger fra Kjevik. Totalt øker Widerøe sitt tilbud med over 180.000 flyseter fra Bergen og Kristiansand, til Tyskland, Sverige, Danmark, Storbritannia og Trondheim.

25. juni åpner ruten fra Bergen til Billund og Legoland, og etter sommerferien vil passasjerer fra Vestlandet og Sørlandet kunne reise direkte til ytterligere fire destinasjoner i Europa.

- Dette er en stor satsing fra Widerøe. Vi mener Bergen og Vestlandet er ett av de mest interessante reiselivsproduktene i Europa. Disse destinasjonene representerer ruter der vi ser et stort potensiale for å trekke utlendinger til Bergen, samtidig som det vil være attraktive reisemål for bergensere, forteller Nilsen. 

- Denne nye satsningen fra Widerøe med utgangspunkt fra Bergen er svært gledelig for norsk luftfart. De nye rutene som er lansert i dag er gode og sterke ruter som vi har stor tro på, sier Konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen