Reise

Hadde på seg åtte lag med klær – ble nektet flyreise

Ryan Carney Williams ble nektet å gå om bord på fly etter at han tatt på seg alle klærne som han ikke fikk plass til i bagasjen.

Artikkel av: Martine Holøien
17. januar 2018 - 13.11

En mann som reiste fra Island til London ble nektet ombordstigning på et British Airways-fly etter at han kledde på seg åtte par bukser og ti skjorter for å unngå å betale for bagasje, melder The Telegraph.

Ryan Carney Williams, også kalt Ryan Hawaii, skulle fly fra Keflavik flyplass onsdag da han ble nektet boardingpass fra flyselskapet. Han ble nektet å gå om bord på flyet tilbake til Storbritannia etter at han tatt på seg alle klærne som han ikke fikk plass til i bagasjen.

Dessverre for Mr. Hawaii ble han også nektet å gå om bord på et EasyJet-fly dagen etter da kapteinen og mannskapet var bekymret etter å ha fått inn rapporter. EasyJet forklarer at mannen fikk refundert pengene.

Mr. Hawaii fikk til slutt reise med et norsk flyselskap tilbake til Storbritannia.

Dette er ikke første gang en passasjer har forsøkt å unngå å betale bagasjeavgift ved å ha for mye klær. James McElvar mistet bevisstheten da han reiste med fly fra London til Glasgow i 2015 etter å ha kledd på seg tolv lag med klær.