Reise

Ticket kjøper Charter.no

Nordens største feriereisebyråkjede har kjøpt prissammenlikningssiden Charter.no.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
23. januar 2018 - 14.56

Ticket, Nordens største feriereisebyråkjede, har som et ledd i en langsiktig satning kjøpt prissammenlikningssiden Charter.no fra Flightmade AB, som blant annet driver Flyreiser.no.

Gjennom dette flytter Ticket ytterligere frem sin posisjon innen chartersegmentet, fremgår det av en melding.

Ticket har i lang tid vært sterke innen charterreiser både i butikk og på hjemmesiden Ticket.no. I høst ble Charter.se lansert, og nå satser Ticket videre gjennom lanseringen av Charter.no. Gjennom dette kommer Ticket til å kunne komplettere sin kundetilbud og nå ut til nye kundegrupper.

- Vi har i løpet av de siste årene hatt en strekt organisk vekst online, både innen charter og innen flybasert salg. Denne lanseringen på det norske markedet gir oss veldig bra forutsetninger fremover for å fortsette vår utvikling inne chartersegmentet online, sier Pelle Svensson, sjef for Online hos Ticket, i meldingen.