Reise

Lokker med direkteruter til Vietnam, Mexico, Mauritius og Thailand

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Foto: Shutterstock / NTB Scanpix.

Artikkel av: Stian Jacobsen
8. februar 2018 - 10.25

TUI lanserer nå direkteruter til Vietnam, Mexico, Mauritius, samt Krabi og Phuket i Thailand. Oppstart blir neste vinter. Økt etterspørsel hos de norske kundene gjør at TUI nå tester ut direkteruter i skolens fellesferier.

- Vi ser en økning i etterspørselen etter disse destinasjonene fra Norge. Det er derfor vi nå tester direkteruter neste vinter, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI, i en melding.

TUI tilbyr direkteruter i tillegg til avganger med rutefly til Vietnam, Mexico, Mauritius og Thailand. Dersom etterspørselen opprettholdes og nordmenn foretrekker direkte flyreiser vil TUI vurdere å utvide tilbudet. Mange av testavgangene er planlagt med tanke på norske fellesferier, og dekker juleferier og vinterferier.