<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
cutters
Dr. Dropin skal vokse uten Askeladden-penger
Dr. Dropin har hentet 57,5 millioner for å finansiere flere klinikker og store investeringer. Men hovedeier Askeladden bidrar ikke med én krone og er vannet kraftig ut.
Forbudt frisør blør penger
Cutters-sjef Kristian Solheim mener staten må inn og dekke de faste kostnadene mens de blir tvunget til å holde stengt. – Den danske modellen er klok og rettferdig, sier han.
Askeladden pynter gliset
Blid Tannhelse er nyeste satsing fra oppstartselskapet Askeladden & Co, som fra før har Cutters, Dr. Dropin, begravelsesbyrå og massasjekjede.
Hegnars kontantkrøll
På lederplass 29. januar slår Finansavisen fast at Cutters bryter loven. Det er det ingen som vet. Lovgivningen er nemlig like uklar og utdatert som Trygve Hegnar er upresis, skriver Bård Strøm i Cutters.
Oslo-frisør orket ikke å skjelle ut MDG – tilbyr privatsjåfør
Manglende parkeringsplasser i Oslo sentrum byr også på muligheter for dem som tenker annerledes. For eksempel å tilby privatsjåfør til og fra frisøren.
Skjønnhet på Cutters-vis
Hudpleiemarkedet er preget av noen får high end-aktører og en lang hale med useriøse og små enmannsbedrifter. Olio etablerer et tilbud etter modeller som Cutters og Dr.Dropin.
Kjeden tar bare kort og Vipps – får advarsel
Frisørkjeden Cutters har fått brev fra Forbrukertilsynet om at de opererer på kanten av loven, siden de ikke tar imot kontanter.