<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
2020 bulkers
2020 Bulkers øker utbyttet
2020 Bulkers fikk et nettoresultat på 5,2 millioner dollar i tredje kvartal. Utbyttet blir 0,20 dollar, som er det høyeste siden mai i fjor.
Tank neste for Trøim
Tor Olav Trøim tror på en langvarig oppgangsperiode i tankfarten og bestiller sine første store råoljetankskip i VLCC-klassen.
Resultatet ned med 60 prosent
Tørrbulkrederiet 2020 Bulkers la frem kvartalstall onsdag morgen som viste en nedgang i rateinntektene og et resultat etter skatt som falt med 60 prosent år over år. 
Mener Kina-krise gir tøft tørrlastmarked
Kinesisk eiendomskrise rammer tørrlastaksjene hardt. – Det skal mye til for å få et sterkt marked med situasjonen i Kina, sier analytiker Vetle Wilhelmsen.
Arctic spår kraftig tørrlast-comeback
Tørrlastratene har skuffet stort, men Arctic-analytiker Kristoffer Skeie tror på en kraftig bedring neste år. – Vi mener tiden er inne for å kjøpe, sier han.
Opprettholder utbytte
Tørrlastrederiet 2020 Bulkers har så langt tilbakebetalt 80 prosent av den innbetalte kapitalen i selskapet. 
Gjør helomvending – varsler tørrlastfest
Arctic Securities nedgraderte tørrlastsektoren tidligere i år, men snur nå til kjøp. – Markedet har bedret seg tidligere enn det vi trodde, sier analytiker Lars Bastian Østereng.