<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Green Energy Group i pluss på driften

Green Energy Group økte inntektene og snudde driftsresultatet fra minus til pluss i første kvartal.

Publisert 20. mai 2022 kl. 08.34
Oppdatert 20. mai 2022 klokken 08.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord

GEG

Green Energy Group fikk en EBITDA på 0,2 millioner dollar i første kvartal 2022, mot minus 0,5 millioner dollar i samme kvartal året før, går det frem av selskapets kvartalsrapport fredag.

Driftsresultatet var minus 1,5 millioner dollar i kvartalet (-2,2), mens omsetningen ble 5 millioner dollar (3,7).

Inntektene økte fra 3,7 til 5,0 millioner dollar.

Ser betydelig bedring

Selskapet ser økt anbudsaktivitet for OBN- og 2D-segmentet, og venter en betydelig bedring i EBITDA etter første halvdel av 2022.

Kostnadene i første kvartal ventes å være representative på årsbasis for 2022. Ved utgangen av første kvartal hadde selskapet ingen gjeld og en kontantbeholdning på 16,9 millioner kroner.

Green Energy Group tror at olje og gass vil forbli en viktig del av energimiksen i overskuelig fremtid. Fokus på økt utvinning og nærfeltleting ved bruk av OBN vil derfor fortsette å være en viktig etterspørselsdriver for selskapet.

Ellers skriver selskapet at med kvalitetstonnasje, som Eagle Explorer og Fulmar Explorer, er selskapet i en god posisjon til å sikre høyere utnyttelse enn tidligere. Konkurransesituasjonen har også blitt bedre etter at antall leverandører har blitt redusert i nedgangsperioden.

(TDN Direkt)