<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Luksusgavene sønnen din vil ha

Kun 18 dager igjen til jul. Dette er luksusgavene sønnen din vil ha. 

Publisert 7. des. 2023 kl. 13.48
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 365 ord

Mer praktisk enn kunst, og betraktelig mer spennende enn ny iPhone: Dette er gavene sønnene dine egentlig ønsker seg.

1. Celine Sneakers – pris: 9.300 kroner

Sneakers er alltid en vinner, spesielt fra franske eller italienske motehus. Modellene er mange i ulike prisklasser, men relativt enkle, hvite sneakers er alltid en sikker bet. 

Alternativt for en litt mer voksen sønn, er en mer nedtonet variant som passer utmerket til chinos og halfzip ideelt. Semsket eller glatt skinnsneaker med gummisåle fra Common Projects eller tilsvarende.

MER NEDTONET: Klassisk sneaker i glatt skinn Foto: Torgeir Kveim Sti

2. Louis Vuitton-sekk – pris: 32.500 kroner

Weekendbag og dokumentmapper er kanskje stiligere, men det kan vente til de blir voksne. Ryggsekk i skinn er praktisk, slitesterkt og elegant. Gå for en uten overdrevne logoer eller med ton-i-ton-logoer fra Louis Vuitton.

LUKSUSSEKKEN: LV Backpack Discovery lærsekk. Foto: Louis Vuitton

3. Rolex Submariner – pris: cirka 114.700 kroner +++

Mer enn en klokke sier kanskje en Rolex Submariner mest om hvor ofte du er innom urmakeren. Den er nesten umulig å få tak i med mindre du er villig til å betale 50-100 prosent påslag. 

Men det er den også verdt. Historisk en god investering og et ikon i sin egen tid som verdens mest gjenkjennelige luksuriøse luksussportsklokke.

KRONEN: Rolex Submariner er klokken alle vil ha. Foto: Rolex