<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Techaksje bryter viktige nivåer

Crayon-aksjen stiger kraftig og bryter flere tekniske motstandsnivåer.

Publisert 7. mai 2024 kl. 11.33
Oppdatert 7. mai 2024 klokken 11.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord

Da Crayon-aksjen brøt den tekniske motstanden på 78-nivået og 200 dagers glidende gjennomsnitt i slutten av april, utløste det kjøpssignal. Det kom etter at den tekniske motstanden på 73-nivået var brutt, og etter at det det var etablert en positiv undertone i RSI-chartet. 

Bruddet på 50-nivået i RSI-chartet signaliserte høyere stigningstakt. I tillegg ble også den fallende trendlinjen i toppen av RSI-chartet brutt.

Tirsdag fortsetter aksjen gjennom den tekniske motstanden på 90-nivået og 94-nivået, og stanger opp mot den tekniske motstanden på 97,70-nivået. Brudd på det nivået kan åpne for videre oppgang mot 100 kroner og toppen i den stigende trenden, som nå er dannet etter bruddet på den fallende trenden.

Se hele den tekniske analysen av Crayon-aksjen i videoruten over.

Flere tekniske analyser

Denne kommentaren og den tekniske analysen skal ikke anses som investeringsrådgivning og Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.